Process Advokatbyrå är en modern humanjuridisk advokatbyrå som bildades 2007 genom ett sammangående av flera advokatbyråer. Våra delägare hade tidigare samarbetat i kontorsgemenskap under flera år. Process Advokatbyrå består idag av fyra advokater och en biträdande jurist. Brottmålsprocesserna utgör en tongivande del av vår verksamhet men advokatbyrån arbetar även med andra domstolsprocesser och utomrättsliga processer.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Process Advokatbyrå rekryterar nu en administratör/sekreterare. I din roll blir du byråns röst och ansikte utåt. Du är spindeln i nätet som biträder juristerna i deras arbetsdag. Du ansvarar för inkommande telefonsamtal, bokar in möten, polisförhör, utredningar och förhandlingar. Du ansvarar för posthanteringen, inkomna fax och e-mail. Du ansvarar även för uppdateringen av sociala medier. Du tar emot besök och sköter om kontoret. I tjänsten ingår även författande av skrivelser och juridiska dokument. Till det kommer visst ekonomiarbete. Ditt arbete innefattar omfattande kontakt med klienter, ombud, domstolar och myndigheter.

DU ÄR

Vi söker dig som har godkänd teoretisk gymnasieutbildning och flera års arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska språket och att du har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift. Du bör också ha grundläggande kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi ser gärna att du som söker har arbetat som domstolshandläggare. Annan erfarenhet av arbete på domstol är meriterande, såväl som arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och ekonomiarbete.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du måste vara serviceinriktad, stresstålig och ha en förmåga att leverera under press. Du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och kan avlasta där det behövs. Du behöver ha god initiativförmåga och ett öga för vad som behöver göras. Då tjänsten innefattar hantering av sekretessbelagd information krävs även att du har en stark personlig integritet och ett gott omdöme. Med hänsyn till arbetsplatsens storlek sätts stor vikt vid personlighet.

DU ERBJUDS

Process Advokatbyrå erbjuder dig en rolig och stimulerande tjänst på en trevlig arbetsplats. Vårt kontor ligger i representativa lokaler på Birger Jarlsgatan 73-75. Du får ett eget arbetsrum och stor möjlighet att påverka din arbetssituation och din personliga utveckling.

FAQ

Sedvanlig ansökan skickas till rekrytering@processadvokat.se, alternativt per post till Process Advokatbyrå, Birger Jarlsgatan 73-75, 113 56 Stockholm.
Observera att rekrytering sker löpande.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Arbetstid vardagar 8:30-17:00.
Mer information om Process Advokatbyrå finner du på www.processadvokat.se.