Process Advokatbyrå är en modern humanjuridisk advokatbyrå som bildades 2007 genom ett sammangående av flera advokatbyråer. Våra delägare hade tidigare samarbetat i kontorsgemenskap under flera år. Process Advokatbyrå består idag av fem advokater och två biträdande jurister och en juristassistent. Brottmålsprocesserna och migrationsärenden utgör en tongivande del av vår verksamhet men advokatbyrån arbetar även med andra domstolsprocesser och utomrättsliga processer.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Process Advokatbyrå rekryterar nu en semestervikarie till vår tjänst som administratör/assistent. Du ansvarar för inkommande telefonsamtal, bokar in möten, polisförhör, utredningar och förhandlingar. Du ansvarar för posthanteringen, inkomna fax och e-mail. Du ansvarar även för uppdateringen av sociala medier. Du tar emot besök och sköter om kontoret. I tjänsten ingår även i viss mån författande av skrivelser och juridiska dokument. Ditt arbete innefattar omfattande kontakt med klienter, ombud, domstolar och myndigheter.

DIN PROFIL

Vi söker dig som befinner dig i mitten av dina juridikstudier. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska språket och att du har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift. Du bör också ha grundläggande kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete på exempelvis domstol eller advokatbyrå är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du måste vara serviceinriktad, stresstålig och ha en förmåga att leverera under press. Du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och kan avlasta där det behövs. Du behöver ha god initiativförmåga och ett öga för vad som behöver göras. Då tjänsten innefattar hantering av sekretessbelagd information krävs även att du har en stark personlig integritet och ett gott omdöme. Med hänsyn till arbetsplatsens storlek sätts stor vikt vid personlighet.

VILLKOR

Vikariat heltid under julledighet samt, eventuellt även kommande sommarsemester och vid behov däremellan.

Arbetstid vardagar 9.00-17:00.

Lön enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.

ANSÖKAN

Sedvanlig ansökan skickas till info@processadvokat.se alternativt per post till Process Advokatbyrå, Birger Jarlsgatan 73-75, 113 56 Stockholm.

Mer information om Process Advokatbyrå finner du på www.processadvokat.se.

Eventuella frågor besvaras på 08-21 15 80 eller på info@processadvokat.se.